Facebook Pixel

Over mij

Van kleins af aan ben ik al gek van sieraden: oorbellen, kettingen, ringen etc. Toen ik drie jaar was bleef ik maar zeuren om gaatjes in mijn oren en uiteindelijk mocht ik ze. Van mijn moeder pakte ik altijd een paar oorbellen om in te doen naar school. Ook droeg ik vaak lange oorbellen op de basisschool met o.a. sterren, neon, ringen, je kunt het zo gek niet bedenken. Ik stemde vaker mijn kleding af op mijn sieraden dan andersom. Op m’n dertiende liet ik mijn helix piercen en nu zijn we al zes gaatjes in mijn oren verder. Er gaat nu geen dag meer voorbij dat ik geen sieraden draag. Ik vind dat het je outfit echt afmaakt en zonder voel ik me vooral erg kaal.

Mijn naam is Régina en ik ben 20 jaar. In het dagelijks leven hou ik ervan om met mijn vrienden te zijn, te sporten, studeer ik Toegepaste Psychologie en ben ik bezig met het maken van sieraden. Daarnaast ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om nieuwe sieraden te ontwerpen. Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit de natuur en jaargetijden. Denk aan herfst- en zomertinten: strand, zonsondergang en zomergevoel. De sieraden van By R Jewelry zijn allemaal vernoemd naar namen van mijn vriendinnen. Zij steunen mij heel erg in het maken van sieraden!

Colourful handmade jewelry
with a touch of gold.

By R Jewelry

Ik wilde heel graag kleurrijke sieraden om mijn outfit af te maken. Overal zag ik sieraden die ik leuk vond, maar ik dacht: dit kan ik ook zelf maken! Bij verschillende hobbysites had ik een aantal onderdelen besteld om voor mezelf aan de slag te gaan en wat uit te proberen. Mijn familie en vrienden waren heel erg enthousiast en vertelden mij dat ik er wat mee moest gaan doen. Zo doende begon ik met het maken van sieraden en liet ik ze dragen door hen. Beetje bij beetje begon ik met het werken van betere kwaliteit onderdelen en werden mijn handgemaakte sieraden enorm gewaardeerd. Zo is het eigenlijk tot stand gekomen en gaat het momenteel beter dan ik ooit had verwacht!

In september 2020 heb ik By R Jewelry ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Den Haag om het officieel te maken! De naam wilde ik graag kort maar krachtig houden, dus leek By R mij een perfecte naam. Toen heb ik er ook nog “jewelry” achter geplakt om het te specificeren. Service en kwaliteit naar jou als klant staan bij By R Jewelry centraal. Ik vind het erg belangrijk dat het een speciale ervaring is als je een sieraad koopt bij By R Jewelry, vandaar dat het altijd mooi ingepakt wordt en je altijd een berichtje kunt sturen via de chat-functie of social media accounts van By R Jewelry, als je een vraag of suggestie over een product hebt. Ik vind het super leuk om sieraden te maken en om anderen er blij mee te maken.

Stuur me vooral een berichtje op Instagram of Facebook als je ergens benieuwd naar bent of als je nog vragen hebt!

Heel veel liefs,
Régina

“No one ever said I have enough jewelry.”
~ By R Jewelry